Zakelijke coaching

  • Kies The Love Corporation voor:

   – Professional coaching
   – Systemische boedelscheiding
   – In company organisatieopstellingen

  Flow in organisaties, teams en samenwerkingen

   Hoeveel van je medewerkers zijn met hart en ziel betrokken bij je bedrijf?
  Hoeveel mensen zetten zich elke dag met liefde in voor je klanten?
  En weet je hoe je op een goede manier afscheid neemt van mensen die niet langer bij je organisatie passen?

  In een organisatie waar ruimte is voor de onderstroom en de onbewuste mechanieken van samenwerking, kunnen mensen zich ontspannen en met vernieuwende en creatieve ideeën komen.

  Zullen we samen onderzoeken hoe we de flow in jouw organisatie en bij jouw medewerkers terugkrijgen?

  Eén-op-één professional coaching

  Bij The Love Corporation zijn we vooral gericht op systemische coaching van mensen die te maken hebben met verstoorde werk- en samenwerkingsrelaties of ontslag.

  We bieden geen kant-en-klare stappenplannen, maar wel altijd de mogelijkheid tot diepgaande inzichten en concrete oefeningen voor persoonlijke verandering.

  Maak nu kennis met Nicole en/of Hilbrand.

  Systemische boedelscheiding

  Op een goede manier afscheid nemen is altijd belangrijk. Ook zakelijk!

  Waar mensen (terecht of onterecht) worden ontslagen, met veel kabaal vertrekken of waar samenwerkingspartners besluiten uit elkaar te gaan, kunnen problemen ontstaan als relaties niet op een zorgvuldige manier – met menselijke aandacht voor alle betrokkenen – worden afgerond.

  Een systemische boedelscheiding brengt de onderstroom in beeld en kan een oplossing voor terugkerende problemen zijn of preventief problemen voorkomen.

  Neem voor meer informatie contact op met Nicole.

   

  Organisatie-opstellingen of transformatielab

  The Love Corporation gelooft in de potentie van mensen. Niet vanuit een lineaire visie van efficiency en effectiviteit, maar vanuit een systemische visie die recht doet aan alle betrokkenen en veel organischer, diepgaander en energieker tot stand komt.

  Door middel van organisatieopstellingen of een transformatie-laboratorium leren managers en medewerkers op een nieuwe manier naar de vraagstukken van hun organisatie kijken.

  Het kan gericht zijn op de wens te innoveren, scenario’s te onderzoeken, beter samen te werken, de aanpak van ziekteverzuim, omgaan met grote ontslagen, leiderschapsontwikkeling, etc.

  Neem contact met Nicole op als je hier meer over wilt weten.

  Wat klanten zeggen

  Scherpe, frisse blik

  “Nicole hielp mij om scherp en met frisse blik naar mezelf te kijken. Ik had al jaren niet zo veel plezier in mijn werk als ik zou willen. Ondanks dat ging ik er niet weg.

  Vrij kort na de sessie met Nicole heb ik wel een stap gezet. Binnenkort ga ik beginnen in een nieuwe functie. Nicole heeft me een spiegel voorgehouden, maar me niet aan het handje genomen.”

  Pepijn – risk manager

  Kern helder maken

  “Nicole neemt de tijd om naar je te luisteren. Het is merkbaar dat zij een achtergrond heeft als communicatiestrateeg, omdat ze feilloos de kern uit je verhaal haalt. Ze kan gaan staan voor wat ze vindt en zoekt naar de juiste woorden om dit helder te maken. Daarnaast is ze ook gewoon een lief en warm mens waarbij je je welkom voelt.”

  Martha – zorgprofessional

  Goede vragen

  “Nicole heeft de gave om verder te gaan waar anderen stoppen.

  Haar intense goede luisteren, de kern aanvoelen en de goede vragen stellen, heeft er bij mij keer op keer toe geleid dat ik mijzelf beter ben gaan begrijpen en vervolgstappen heb kunnen zetten.”

  Heidi – manager in de zorg

   

  Vindt onderliggende vraag

  Nicole heeft de gave om heel puur af te stemmen op de vraagsteller en door te graven naar de echte onderliggende vraag.

  Peter – financieel adviseur

  Scherpe bewustwording

  “Ik dacht de eerste keer, wat doe ik hier. Ik had gehoopt op een snelle en resolute oplossing. Maar toen Hilbrand begon dat een kind ook niet in minder dan negen maanden geboren kan worden en dat de natuur een eigen ritme en tempo kent en dat wij als mensen de enige op deze aarde zijn die trachten dit naar onze hand te zetten begon er onbewust iets in mij te dagen.“

  Lianne

   Meer licht en ruimte

  “De sessie gaf ons op een respectvolle manier meer licht en ruimte. Zelf voelde ik na de sessie vooral meer rust in mijn hoofd omdat er weer iets meer structuur was.

  Nicole en Hilbrand luisteren en observeren goed en brengen ordening in de chaos. Dit doen ze op een respectvolle manier (ook naar elkaar toe). Wij vonden het prettig om zowel een mannelijk als vrouwelijk perspectief te horen wanneer dat nodig bleek.”

  Anoniem (m/v)