I introduceert een nieuw zesdaags persoonlijk leiderschapsprogramma:

RETURN TO LOVE

Voor vrouwen met lef

Onder leiding van Nicole Smet

 
Love in your mind, produces love in your life: This is the meaning of heaven.
Fear in your mind, produces fear in your life: This is the meaning of hell.
– Marianne Williamson

Voluit leven zonder angst. Dat is wat veel vrouwen willen en jij wellicht ook? Je bent er inmiddels achter dat vluchten in hard werken, overmatig sporten of een andere verhulde afleiding of verslaving niet meer voor je werkt. Je zoekt naar een manier om een einde te maken aan de angst om iets of iemand te verliezen; de vrees om zichtbaar te zijn of fouten te maken; de spanning om je grenzen te stellen of ruimte in te nemen.  Of het bange gevoel om niet goed genoeg te zijn. 

RETURN TO LOVE is een nieuw programma voor vrouwen die hun persoonlijke leiderschap en daadkracht willen vergroten. Een programma met systemisch werk en familieopstellingen, archetypen-onderzoek, bewustzijns- en lichaamswerk. In zes dagen – verspreid over 7 maanden – onderzoek je met een groep van maximaal 10 vrouwen de betekenis van je oorsprong, de intelligentie van je lichaam en de energie van de vrouwelijke archetypen. Je gaat de confrontatie aan met je schaduwkanten en je schijnt licht op je relaties met anderen en je roeping in dit leven. 

Spoiler 1

je hebt alle kwaliteiten al in huis die je nodig hebt om voluit te leven. Je moet ze ‘gewoon’ weer herontdekken…en dat vraagt dat je je comfort-zone verlaat, je kwetsbaar op durft te stellen en daarvoor heb je lef nodig. Maar zoals Brené Brown schrijft: kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering. Een groep met verschillende, maar gelijkgestemde vrouwen zal daarvoor de perfecte plek blijken, waar ook genoeg ruimte is voor humor en ontspanning!

Spoiler 2

een leven zonder angst bestaat niet.

Maar het probleem is niet dat je angst voelt. Het wordt een probleem als je je leven laat bepalen door die angst.

Je hebt ‘gewoon’ overtuigingen, verstrikkingen of andere blokkades gekend die je tot nu net toe in de weg zaten. Daar gaan we mee aan de slag.

En omdat alle vrouwen bij jou in de groep ook hun persoonlijke thema’s inbrengen leer je ook nog eens van elkaar!

Spoiler 3

dit programma is een innerlijke ontdekkingsreis en zal je persoonlijke leiderschap en daadkracht een boost geven, je zelfliefde vergroten en je emotionele intelligentie en intuïtie versterken.

Het is natuurlijk geen eindstation, maar het begin van hopelijk nog vele ontdekkingsreizen die je in je leven zult maken. Je zult ze na RETURN TO LOVE met meer vertrouwen tegemoet zien. 

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.– Marianne Williamson

Zes dagen verdiepen, verwonderen, onderzoeken en ontspannen

N

Dag 1 - Liefde voor je oorsprong

N

Dag 2: liefde voor je lichaam

N

Dag 3: liefde voor je vrouw-zijn

N

Dag 4: liefde voor je schaduwkanten

N

Dag 5: liefde voor de ander

N

Dag 6: liefde voor je roeping

Meer over de inhoud van de zes dagen…

Dag 1 – Liefde voor je oorsprong

Je vergroot je geluksgevoel, je zelfvertrouwen en je daadkracht door je verbonden te weten met je oorsprong, met in de eerste plaats je moeder en je vader. Ook als dit in de dagelijkse praktijk niet of nauwelijks mogelijk is, kun je hier voor jezelf stappen in zetten. Tijdens de eerste dag leren we elkaar kennen, leer je hoe je huidige verbinding met je oorsprong is en wat het betekent om je zowel verbonden als vrij te voelen. 

Dag 2 – Liefde voor je lichaam

Ons lichaam kent een ongelofelijke intelligentie – daarover komen steeds meer studies naar buiten -, maar we zijn zo gewend geraakt om ons ‘hoofd’ de leiding te geven en ons hart en onze intuïtie te negeren. Tijdens de tweede dag van RETURN TO LOVE verken je wat je lichaam je te zeggen heeft, leer je hoe je je hart kunnen openen én sluiten en geven we meer ruimte aan onze intuïtie. 

Dag 3 – Liefde voor je vrouw-zijn

De derde dag is een speelse dag en staat in het teken van wat het betekent om vrouw te zijn en om vrouw onder de vrouwen te zijn. We onderzoeken samen de vrouwelijke archetypen en je ontdekt welk archetype meer leidend is in jouw leven en welk archetype je meer ruimte zou kunnen of willen geven. We zullen ook oefenen met de polariteiten in elke vrouw; hoe verenig jij al jouw tegengestelde kwaliteiten en rollen?

Dag 4 – Liefde voor je schaduwkanten

Volwassen vrouw zijn kan alleen als we ook onze maskers kennen en onze fouten, onhandigheden, lelijke gevoelens en daden onder ogen kunnen zien. We hebben te accepteren dat we niet perfect kúnnen zijn en dat we ons in ons leven schuldig móeten maken. Het erkennen van je schaduwkanten voelt ongelofelijk kwetsbaar, maar het is de weg die je als vrouw hebt te gaan. Speciaal en perfect willen blijven, houd je juist klein. Het fijne van de groep – die op de vierde dag al vertrouwd voelt – is dat je kunt zien en ervaren dat je niet de enige bent.

Dag 5 – Liefde voor de ander

Nu je de liefde voor jezelf hebt verdiept, is het tijd om te kijken wat dit betekent voor je relaties met anderen. Wat gebeurt er met jou in de relatie met een ander? Verwacht je misschien onbewust nog iets van die ander? Deze dag zal vooral in het teken staan van je voorbije, huidige en/of potentiële liefdesrelaties, maar er is natuurlijk ook ruimte voor vragen over familie-, vriendschaps- of werkrelaties. 

Dag 6 – Liefde voor je roeping

De laatste dag van het programma staat in het teken van jouw plek en/of taak  in de wereld. Waardoor voel jij je geroepen? Hoe wil jij herinnerd worden na je dood? Niet iedereen hoeft een groots en meeslepend leven te leiden, maar het helpt wel om activiteiten en/of werk te doen die jou bezieling geven. Waar gaat jouw liefde naar uit?

Op alle dagen doen we systemisch werk en opstellingen in kleine groepen en daarnaast bewustzijns- en lichaamswerk. Ook is er elke dag ruimte voor een of meerdere persoonlijke vragen die we met representanten uit de hele groep op kunnen stellen.

Nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

“Acknowledging the good that you already have in your life is the foundation for all abundance.” – Eckhart Tolle

Als je meedoet met RETURN TO LOVE, dan krijg je naast zes dagen coaching in de groep, ook:

Bonus: Twee individuele coach-calls van 20 minuten

Als je merkt dat je tussen de programmadagen niet lekker in je vel zit, vastloopt na een gesprek met je geliefde of op je werk of als je een ervaring in de groep wilt nabespreken, dan kun je twee keer kosteloos een zoom-call met mij inplannen.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 27 november vertel ik je hoe je dat kunt doen.

Wil je vrijblijvend kennismaken en je persoonlijke vragen stellen? Maak dan een online afspraak met me via Calendly.

Data 2021/2022

RETURN TO LOVE vindt plaats op de volgende data van 9.30 tot 17 uur:

zaterdag 27 november 2021

zaterdag 22 januari 2022

zaterdag 19 februari 2022

zaterdag 26 maart 2022

zaterdag 23 april 2022

zaterdag 18 juni 2022

Bij minimaal 6 aanmeldingen starten we in november; anders schuift de start door naar 2022 en plakken we er een datum achteraan.

Investering in jezelf

Voor zes hele dagen groeps-coaching en twee bonus coach-calls van 20 minuten, betaal je nu tijdelijk slechts:

750 euro

(inclusief BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor ZZP-ers/ ondernemers)

Het maximum aantal deelnemers is 10.

Locatie in hartje Den Haag

We komen bij elkaar in een prettige lichte en besloten ruimte in het centrum van Den Haag: Madal Bal – De Ruimte. Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of vanaf de snelweg.

Exclusief lunch
Om de prijs van het programma zo laag mogelijk te houden heb ik gekozen voor een locatie waar geen lunch wordt geserveerd. Je kunt je eigen lunch meenemen en aan tafel in de keuken nuttigen. Of een salade of broodje halen: om de hoek zijn een Albert Heijn en diverse leuke eettentjes.

Voor koffie, thee en water en koekjes tijdens het programma wordt uiteraard wel gezorgd.

Ben je overtuigd? Stuur me een e-mail met je gegevens. Als je wilt kunnen we eerst online kennis maken. Je kunt een afspraak hiervoor maken op Calendly

Wat klanten over mij zeggen

“Nicole neemt de tijd om naar je te luisteren. Ze kan feilloos de kern uit je verhaal halen. Ze kan gaan staan voor wat ze vindt en zoekt naar de juiste woorden om dit helder te maken. Daarnaast is ze ook gewoon een lief en warm mens waarbij je je welkom voelt”– Martha

“Nicole heeft de gave om verder te gaan waar anderen of jezelf stopt. Haar intense goede luisteren, de kern aanvoelen en de goede vragen stellen, heeft er bij mij keer op keer toe geleid dat ik mijzelf beter ben gaan begrijpen en vervolgstappen heb kunnen maken” – Heidi

“Bespiegelen in rust, verteerbare feedback en een vleugje humor. Een hele prettige manier om een opstelling te ervaren!’” – Alex

“Vulnarability is not about winning or loosing. It ‘s having the courage to show up, when you can’t control the outcome.” – Brené Brown

Meer over mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper en heb altijd interesse gehad in alles wat te maken heeft met communicatie, psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Natuurlijk heeft ook mijn levenspad naast vele ups, leerzame downs gekend: o.a. dood van mijn beste vriend, een echtscheiding en niet zo lang geleden nog een jaar lang arbeidsongeschikt als gevolg van een hersenschudding en whiplash.

Rond mijn echtscheiding van de vader van mijn zoon in 2011 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en spirituele relaties bij Jan Geurtz en volgde ik tal van mindfulness- en bewustzijnsprogramma’s (o.a. Eckhart Tolle). 

Ik maakte kennis met familieopstellingen en was er zo diep door geraakt; het voelde als thuiskomen. Dat was het moment dat ik er mijn beroep van wilde maken. Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen: Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie en de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn.

Daarnaast heb ik me de afgelopen zes jaar breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk) en Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk). Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Verder ben ik actief in drie collegiale systemische intervisiegroepen.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Veel gestelde vragen

Waarom een programma alleen voor vrouwen?

Ik heb bewust gekozen voor een programma alleen voor vrouwen, omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is dat we als vrouwen elkaar beter leren vertrouwen en steunen. Tot zo’n zeven jaar geleden moest ik zelf niets van vrouwengroepen hebben, maar daarmee heb ik mezelf in het verleden echt te kort gedaan. Als vrouwen zich voor elkaar open stellen komt er zo’n schat aan gedeelde ervaring, humor en levensenergie los, dat kun je nooit bereiken in een gemengde groep of in één-op-één sessies met een coach of therapeut.

Ik heb nog nooit iets met familieopstellingen gedaan. Is het programma dan ook voor mij geschikt?

Zeker! Iedereen kan meedoen. Mensen mét en zonder ervaring met systemisch werk of familieopstellingen. Aan het begin van het programma doen we kleine oefeningen, waardoor je snel thuis raakt in de methodiek en hoe je moet representeren. Iedereen kan dat. Je zult snel ontdekken hoe ongelooflijk mooi en verhelderend systemisch werk is. Je (her)ontdekt je intuïtieve kracht en leert jezelf beter kennen!

Ik heb al een persoonlijke coach. Heb ik dan nog iets aan het programma?

Complimenten dat je goed voor jezelf zorgt! Het programma kan toch een extra verdieping geven door de methodiek van de familieopstellingen, het werken in een groep en het meekrijgen van de ervaringen van anderen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de soort coach die je nu hebt en de methodiek die zij of hij gebruikt. Praat er dus vooral ook met je coach over! Wellicht dat je ervaringen tijdens het programma weer voor een extra impuls in de gesprekken met je huidige coach zorgen!

Wat gaat dit programma mij opleveren?

RETURN TO LOVE is een nieuw programma voor vrouwen die hun persoonlijke leiderschap en daadkracht willen vergroten. Een programma met systemisch werk en familieopstellingen, archetypen-onderzoek, bewustzijns- en lichaamswerk. Je leert o.a. met meer compassie naar jezelf en anderen kijken, je (her)ontdekt de kracht van je intuïtie, je staat meer bewust en ontspannen in het leven, etc. Dat zijn kwaliteiten die op veel terreinen in je leven van pas zullen komen.

Ik zou je graag eerst persoonlijk ontmoeten voordat ik me aanmeld. Kan dat?

Natuurlijk! Je kunt een afspraak met me inplannen om vrijblijvend online kennis te maken via Calendly. Als je liever telefonisch kennismaakt, kan dat natuurlijk ook. Of je kunt een individuele coaching-sessie bij me plannen. Als je daarna besluit mee te doen aan RETURN TO LOVE krijg je korting op je deelname aan het programma.

Ik kan niet op een aantal data, maar wil wel graag met het programma meedoen!

Als je graag aan het programma mee wilt doen, neem dan sowieso even contact met me op. Misschien starten we toch iets later (we starten pas bij minimaal 6 aanmeldingen) en mijn plan is later in 2022 ook nog een tweede keer het zelfde programma aan te bieden.

Kan ik ook gespreid betalen?

Bij voorkeur betaal je het hele bedrag vooraf. Na betaling is je deelname definitief. Mocht het lastig voor je zijn, dan kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken.

Hoe kijk je tegen de Covid-regels aan?

Bij The Love Corporation gaan we ervan uit dat onze klanten zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid en thuis blijven als ze ziek zijn. Voor deelname aan het programma heb je geen QR-code nodig.

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact met je opnemen?

Wil je graag meedoen, maar staat je vraag er niet bij? Laat het me dan weten wat je telefoonnummer is en wanneer ik je kan bellen. Mail naar nicole@thelovecorporation.nl.