I organiseert de 6e editie van een 6-daags persoonlijk leiderschapsprogramma met systemisch vrouwenwerk:

RETURN TO LOVE

Voor vrouwen met lef

Zes dagen verwonderen, ontdekken, onderzoeken, verdiepen en ontspannen onder leiding van Nicole Smet

“Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”

– Marianne Williamson

Ontspannen leven en liefhebben zonder angst. Dat is wat veel vrouwen willen en jij misschien ook?
Je merkt dat je vastloopt in relaties of dat zakelijk succes, hard werken, overmatig sporten en/of een andere verhulde afleiding niet meer voor je werkt.

Je zoekt naar een manier om een einde te maken aan:
– steeds terugkerende patronen
– de angst om iets of iemand te verliezen
– de vrees om zichtbaar te zijn of fouten te maken
– de spanning om je grenzen te stellen of ruimte in te nemen
– of het bange gevoel niet goed genoeg te zijn

RETURN TO LOVE is een programma voor vrouwen die hun persoonlijke leiderschap en daadkracht willen vergroten. En een programma voor vrouwen die zachter willen worden zonder hun stevigheid te verliezen. Een programma met systemisch werk en familieopstellingen, archetypen-onderzoek, bewustzijns- en lichaamswerk. 

In zes dagen – verspreid over 6 maanden – onderzoek je met een groep van maximaal 8 vrouwen de betekenis van je oorsprong, de intelligentie van je lichaam en de energie van de vrouwelijke archetypen. Je gaat de confrontatie aan met je schaduwkanten en je schijnt licht op je relaties met anderen en je roeping in dit leven. 

Spoiler 1

je hebt alle kwaliteiten al in huis die je nodig hebt om voluit te leven. Je moet ze ‘gewoon’ weer herontdekken…en dat vraagt dat je je comfort-zone verlaat, je kwetsbaar op durft te stellen en daarvoor heb je lef nodig. Maar zoals Brené Brown schrijft: kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering. Een groep met verschillende, maar gelijkgestemde vrouwen zal daarvoor de perfecte plek blijken, waar ook genoeg ruimte is voor humor en ontspanning!

Spoiler 2

een leven zonder angst bestaat niet.

Maar het probleem is niet dat je angst voelt. Het wordt een probleem als je je leven laat bepalen door die angst.

Je hebt ‘gewoon’ overtuigingen, verstrikkingen of andere blokkades gekend die je tot nu net toe in de weg zaten. Daar gaan we mee aan de slag.

En omdat alle vrouwen bij jou in de groep ook hun persoonlijke thema’s inbrengen leer je ook nog eens van elkaar!

Spoiler 3

dit programma is een innerlijke ontdekkingsreis en zal je persoonlijke leiderschap en daadkracht een boost geven, je zelfliefde vergroten en je emotionele intelligentie en intuïtie versterken.

Het is natuurlijk geen eindstation, maar het begin van hopelijk nog vele ontdekkingsreizen die je in je leven zult maken. Je zult ze na RETURN TO LOVE met meer vertrouwen tegemoet zien. 

Reviews van eerdere deelnemers aan ‘RETURN TO LOVE’:

“Wat een enorm cadeau heb ik mezelf gegeven. In eerste instantie voelde ik enige weerstand voor een groep met alleen maar vrouwen.
De kracht van vrouwen is echter zo sterk, verzachtend, helend en aanvullend! Dit waardevolle programma wordt zo mooi, deskundig en invoelend geleid wordt door Nicole.”
– Stella

“Vrouw zijn met vrouwen, wat een kracht!
Wat een bijzondere dagen heb ik gehad bij ‘return to love’. Samen met andere vrouwen leren en ontdekken voelt verbindend en krachtig. Ik kom tot diepere lagen in mijn vrouw-zijn. Er is veel geraakt en in beweging gezet. Nicole weet een veilige bedding te creëren. Ze is professioneel, laat zich raken, zet lijnen uit en is flexibel als iets anders nodig is. Héél fijn.” – Anneke

“Ik merk dat ik vertrouwen heb in het leven zoals ik dat nog nooit eerder gevoeld heb en innerlijke rust. Ik wil niet meer alles begrijpen en analyseren. Dat voelt als een bevrijding.” – Christien.

Meer reviews van The Love Corporation vind je op Trustpilot.

Love in your mind, produces love in your life: This is the meaning of heaven.
Fear in your mind, produces fear in your life: This is the meaning of hell.”

– Marianne Williamson

Zes dagen verdiepen, verwonderen, onderzoeken en ontspannen

N

Dag 1 - Liefde voor je oorsprong

N

Dag 2: liefde voor je lichaam

N

Dag 3: liefde voor je vrouw-zijn

N

Dag 4: liefde voor je schaduwkanten

N

Dag 5: liefde voor de ander

N

Dag 6: liefde voor je roeping

Meer over de inhoud van de zes dagen…

Op alle dagen doen we systemisch werk door middel van mini-constellaties en door mij begeleide familie-opstellingen. Daarnaast doen we allerlei bewustzijns- en lichaamswerk. Ook is er elke dag ruimte voor één of meerdere persoonlijke vragen die we met representanten uit de hele groep op kunnen stellen. We leren met en van elkaar.

Dag 1 – Liefde voor je oorsprong

Je vergroot je geluksgevoel, je zelfvertrouwen en je daadkracht door je verbonden te weten met je oorsprong, met in de eerste plaats je moeder en je vader. Ook als dit in de dagelijkse praktijk niet of nauwelijks mogelijk is, kun je hier voor jezelf stappen in zetten. Tijdens de eerste dag leren we elkaar kennen, leer je hoe je huidige verbinding met je oorsprong is en wat het betekent om je zowel verbonden als vrij te voelen. 

Dag 2 – Liefde voor je lichaam

Ons lichaam kent een ongelofelijke intelligentie – daarover komen steeds meer studies naar buiten -, maar we zijn zo gewend geraakt om ons ‘hoofd’ de leiding te geven en ons hart en onze intuïtie te negeren. Tijdens de tweede dag van RETURN TO LOVE verken je wat je lichaam je te zeggen heeft, leer je hoe je je hart kunnen openen én sluiten en geven we meer ruimte aan onze intuïtie. 

Dag 3 – Liefde voor je vrouw-zijn

De derde dag is een speelse dag en staat in het teken van wat het betekent om vrouw te zijn en om vrouw onder de vrouwen te zijn. We onderzoeken samen de vrouwelijke archetypen en je ontdekt welk archetype meer leidend is in jouw leven en welk archetype je meer ruimte zou kunnen of willen geven. We zullen ook oefenen met de polariteiten in elke vrouw; hoe verenig jij al jouw tegengestelde kwaliteiten en rollen?

Dag 4 – Liefde voor je schaduwkanten

Volwassen vrouw zijn kan alleen als we ook onze maskers kennen en onze fouten, onhandigheden, lelijke gevoelens en daden onder ogen kunnen zien. We hebben te accepteren dat we niet perfect kúnnen zijn en dat we ons in ons leven schuldig móeten maken. Het erkennen van je schaduwkanten voelt ongelofelijk kwetsbaar, maar het is de weg die je als vrouw hebt te gaan. Speciaal en perfect willen blijven, houd je juist klein. Het fijne van de groep – die op de vierde dag al vertrouwd voelt – is dat je kunt zien en ervaren dat je niet de enige bent.

Dag 5 – Liefde voor de ander

Nu je de liefde voor jezelf hebt verdiept, is het tijd om te kijken wat dit betekent voor je relaties met anderen. Wat gebeurt er met jou in de relatie met een ander? Verwacht je misschien onbewust nog iets van die ander? Deze dag zal vooral in het teken staan van je voorbije, huidige en/of potentiële liefdesrelaties, maar er is natuurlijk ook ruimte voor vragen over familie-, vriendschaps- of werkrelaties. 

Dag 6 – Liefde voor je roeping

De laatste dag van het programma staat in het teken van jouw plek en/of taak  in de wereld. Waardoor voel jij je geroepen? Hoe wil jij herinnerd worden na je dood? Niet iedereen hoeft een groots en meeslepend leven te leiden, maar het helpt wel om activiteiten en/of werk te doen die jou bezieling geven. Waar gaat jouw liefde naar uit?

Nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

“Acknowledging the good that you already have in your life is the foundation for all abundance.”

– Eckhart Tolle

Als je meedoet met RETURN TO LOVE, dan krijg je naast zes dagen coaching door Nicole in de groep, ook:

Bonus: Drie individuele coach-calls van 30 minuten

Als je merkt dat je tussen de programmadagen niet lekker in je vel zit, vastloopt na een gesprek met je geliefde of op je werk of als je een ervaring in de groep wilt nabespreken, dan kun je drie keer kosteloos een zoom-call met mij inplannen. Of kiezen voor anderhalf uur wandelcoaching in Den Haag.

Tijdens de eerste bijeenkomst vertel ik je daar meer over.

Wil je vrijblijvend kennismaken en je persoonlijke vragen stellen? Ik vind het ook fijn om jou alvast te ontmoeten. Maak een online afspraak met me via Calendly.

Data RETURN TO LOVE VI in 2025 

De zesde editie van RETURN TO LOVE start op zaterdag 8 februari 2025 om 10.00 uur. 

Reserveer de volgende zes zaterdagen alvast in je agenda:

8 februari 2025
8 maart 2025
5 april 2025
10 mei 2025
31 mei 2025
28 juni 2025

Investering in jezelf

Voor zes hele dagen groepsbegeleiding én drie bonus coach-calls van 30 minuten binnen een periode van zes maanden, is je investering:

1.089 euro (900 euro plus 21% BTW) 

Verzeker jezelf nu van je plek voor 89 euro!

Ben je overtuigd? Via de knop ‘Ik doe mee’ kom je in meteen in de betaalomgeving van The Love Corporation. Door betaling van 89 euro is jouw plek in de groep verzekerd. De rest van het bedrag betaal je een maand voor de start van het programma. Bij 8 deelnemers is de groep echt vol en moet je tot een volgende editie wachten.

Let op: de 89 euro wordt niet terugbetaald, mocht je toch besluiten niet mee te doen.
Vier weken voor de start van het programma ontvang je de factuur voor de overige kosten.

Locatie in hartje Den Haag

We komen bij elkaar in een eenvoudige, lichte én besloten ruimte in het centrum van Den Haag: Madal Bal – De Ruimte. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of vanaf de snelweg.

Je kunt je eigen lunch meenemen en aan tafel in de keuken nuttigen. Of een salade of broodje halen: om de hoek zijn een Albert Heijn en diverse leuke eettentjes.

Voor koffie, thee en water en koekjes tijdens het programma wordt uiteraard gezorgd.

Vrijblijvend kennis maken!

Laten we elkaar alvast online ontmoeten op een voor jou geschikt tijdstip.
Reserveer nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Calendly. Graag tot binnenkort!

“Vulnarability is not about winning or loosing. It ‘s having the courage to show up, when you can’t control the outcome.” – Brené Brown

Meer over mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper en heb altijd interesse gehad in alles wat te maken heeft met communicatie, psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Natuurlijk heeft ook mijn levenspad naast vele ups, leerzame downs gekend: o.a. dood van mijn beste vriend, een echtscheiding en niet zo lang geleden nog een jaar lang arbeidsongeschikt als gevolg van een hersenschudding en whiplash.

Rond mijn echtscheiding van de vader van mijn zoon in 2011 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en (spirituele) relaties bij Jan Geurtz en volgde ik tal van mindfulness- en bewustzijnsprogramma’s (o.a. Eckhart Tolle). 

Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen én een tweejarige mastercourse: jaaropleiding Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie, de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen en de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn.

Daarnaast heb ik me de afgelopen zes jaar breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk) en Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk).

Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Sinds 2023 ben ik docent/trainer van de Foundation Course aan de School voor Systemisch Bewustzijn.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Veelgestelde vragen

Waarom een programma alleen voor vrouwen?

Ik heb bewust gekozen voor een programma alleen voor vrouwen, omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is dat we als vrouwen elkaar beter leren vertrouwen en steunen. Tot zo’n tien jaar geleden moest ik zelf niets van vrouwengroepen hebben, maar daarmee heb ik mezelf in het verleden echt te kort gedaan. Als vrouwen zich voor elkaar open stellen komt er zo’n schat aan gedeelde ervaring, humor en levensenergie los, dat kun je nooit bereiken in een gemengde groep of in één-op-één sessies met een coach of therapeut.

Ik heb nog nooit iets met familieopstellingen gedaan. Is het programma dan ook voor mij geschikt?

Zeker! Iedereen kan meedoen. Mensen mét en zonder ervaring met systemisch werk of familieopstellingen. Aan het begin van het programma doen we kleine oefeningen, waardoor je snel thuis raakt in de methodiek en hoe je moet representeren. Iedereen kan dat. Je zult snel ontdekken hoe ongelooflijk mooi en verhelderend systemisch werk is. Je (her)ontdekt je intuïtieve kracht en leert jezelf beter kennen! Als je wilt kunnen we online een kleine oefening doen tijdens ons kennismakingsgesprek, waar ik je meer over de methodiek kan vertellen.

Ik heb al een persoonlijke coach. Heb ik dan nog iets aan het programma?

Complimenten dat je goed voor jezelf zorgt! Het programma kan toch een extra verdieping geven door de methodiek van de familieopstellingen, het werken in een groep en het meekrijgen van de ervaringen van anderen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de soort coach die je nu hebt en de methodiek die zij of hij gebruikt. Praat er dus vooral ook met je coach over! Wellicht dat je ervaringen tijdens het programma weer voor een extra impuls in de gesprekken met je huidige coach zorgen!

Ik wil dit programma combineren met een coach-traject bij jou!?

Sommige vrouwen kiezen ervoor een aantal een-op-een coachgesprekken met mij te hebben, voordat ze aan de deelname aan het vrouwenprogramma beginnen. Omdat ze een combinatie van vraagstukken hebben, omdat ze een basis met mij op willen bouwen of omdat ze snel aan de slag willen. Neem contact met me op als dit voor jou interessant is.

Wat gaat dit programma mij opleveren?

RETURN TO LOVE is een programma voor vrouwen die hun persoonlijke leiderschap en daadkracht willen vergroten. Een programma met systemisch werk en familieopstellingen, archetypen-onderzoek, bewustzijns- en lichaamswerk. Je leert o.a. met meer compassie naar jezelf en anderen kijken, je (her)ontdekt de kracht van je intuïtie, je staat meer bewust en ontspannen in het leven, etc. Dat zijn kwaliteiten die op veel terreinen in je leven van pas zullen komen.

Ik zou je graag eerst persoonlijk ontmoeten voordat ik me aanmeld. Kan dat?

Natuurlijk! Logisch dat je wilt weten met wie je in zee gaat. Je kunt een afspraak met me inplannen om vrijblijvend online kennis te maken via Calendly. Als je liever telefonisch kennismaakt, kan dat natuurlijk ook. Of je kunt een individuele coaching-sessie bij me plannen. Als je daarna besluit mee te doen aan RETURN TO LOVE krijg je 75 euro korting op je deelname aan het programma.

Ik woon niet in de buurt van Den Haag, dus ik twijfel nog.

Het is natuurlijk fijn als iets dicht in je buurt zit. Een aantal vrouwen uit eerdere edities van RETURN TO LOVE koos ervoor al op vrijdag naar Den Haag te reizen om zo nog meer tijd voor zichzelf te hebben. Den Haag biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en plezier: het strand, musea, winkelen, historische binnenstad en lekker eten of drinken. Er zijn tal van hotels, B&B’s en Airbnb’s waar je een nacht kunt doorbrengen. Op zaterdag begin je dan uitgerust aan het programma.

Ik kan niet op een aantal data, maar wil wel graag met het programma meedoen!

Ik raad je aan voor alle dagen plek vrij te maken in je agenda. Als je graag aan het programma mee wilt doen maar de data schikken je niet, neem dan sowieso even contact met me op. Wellicht kun je meedoen in de volgende editie.

Kan ik ook gespreid betalen?

Na aanbetaling van 89 euro is je plaats definitief voor je gereserveerd. De factuur voor de rest van het bedrag volgt een maand voor de start van het programma. Bij voorkeur betaal je het hele bedrag vooraf. Mocht het lastig voor je zijn het hele bedrag ineens te betalen, dan kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken. Overigens wordt de aanbetaling van 89 euro niet terugbetaald, mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen (als het programma alsnog vol zit, dan kunnen we daarin wat coulanter zijn). Je bent echter het restbedrag niet verschuldigd en kunt dan wel desgewenst met een volgende editie meedoen.

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact met je opnemen?

Wil je graag meedoen, maar staat je vraag er niet bij? Laat het me dan weten wat je telefoonnummer is en wanneer ik je kan bellen. Mail naar nicole@thelovecorporation.nl.