Persoonlijke coaching

  • The Love Corporation biedt:
  • – Eén-op-één coaching
   – Twee-op-twee relatiecoaching
   – Familieopstellingen

  coaching

  Eén-op-één personal coaching

  Bij The Love Corporation coachen we mensen die op zoek zijn naar een ware transformatie in hun leven. We werken vanuit een systemische expertise.

  We bieden geen kant-en-klare stappenplannen, maar wel altijd de mogelijkheid tot diepgaande inzichten en concrete oefeningen voor persoonlijke verandering.

  De onderwerpen die klanten inbrengen verschillen.
  Het kan gaan over:
  – liefde en relaties
  – werk en geld
  – en/of persoonlijke effectiviteit

  Maak nu kennis met Nicole en/of Hilbrand.

  Twee-op-twee relatie-coaching

  Onze ervaring is dat relatiecoaching sneller resultaat oplevert als een koppel open staat voor de combinatie van een mannelijk én vrouwelijk perspectief op hun vraagstuk.  Daarom werken wij uitsluitend twee-op-twee met koppels.

  Als blijkt dat bepaalde vraagstukken daarnaast individueel werk vragen, dan kan de twee-op-twee coaching eventueel gecombineerd worden met een-op-een personal coaching. De man kan dan bijvoorbeeld verder in gesprek met Hilbrand. De vrouw met Nicole.

  Alvast snel en laagdrempelig kennismaken met Nicole om te zien of je een afspraak met ons wilt maken? Boek nu een zoom-meeting van 30 minuten. (lees ook de ervaringen van anderen hieronder). Natuurlijk kun je ook gewoon bellen om een face-to-face-afspraak te maken.

  coaching

  Familieopstellingen

  Systemisch werk en familieopstellingen vormen de basis van onze werkwijze. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijke familieopstelling tijdens een coachingsgesprek, waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van voorwerpen of vloerankers om jouw vraagstuk of geschiedenis inzichtelijk te maken.

  Daarnaast bieden we met enige regelmaat workshops met open inschrijving aan, waar je met een groep aan de slag gaat rond een bepaald thema. Daar kun je ook een persoonlijke vraag inbrengen en kunnen andere deelnemers representant zijn voor wat er in jouw situatie speelt. Ook al breng je geen eigen vraag in, dan kun je toch ook diepe inzichten opdoen door deel te nemen en eventueel representant te staan in de opstelling van een ander.

  Kijk in onze agenda voor de actuele workshops.

  Persoonlijk leiderschapsprogramma’s

  Begin 2022 startte Nicole voor vrouwen een nieuw zesdaags programma met systemisch werk en familieopstellingen gericht op de versterking van het persoonlijk leiderschap, vrouwelijkheid en daadkracht. Lees er meer over en meld je aan voor de volgende serie: RETURN TO LOVE .

  Hilbrand biedt een prachtig vierdaags programma speciaal voor mannen met Parcivals Men.

  We ontwikkelen voortdurend nieuwe programma’s. Wil je hier meer over weten en altijd op de hoogte zijn van ons nieuwste aanbod? Schrijf je dan in voor onze mailinglist of vraag de gratis mini-training aan.

  Wat klanten zeggen

  Veel geleerd

  “Lieve Nicole en Hilbrand. Heel veel dank voor de sessie van vandaag. Het voelde goed om al vroeg in onze bijzondere en intensieve relatie geadviseerd te worden over de zaken waar we tegenaan lopen. We laten alles indalen en gaan nu lekker uit eten en genieten van wat we vandaag geleerd hebben. Fijn als we in een volgende fase weer bij jullie terecht kunnen!”

  Jamie en Mira

  Humor en inzichten

  “Fijn om in zo’n kort tijdsbestek met relatief weinig woorden iets op gang te krijgen

  . Wat bij mij vooral achter blijft is de rust, de helderheid en zuiverheid waarin Hilbrand en Nicole allebei aanwezig zijn. Jullie beiden aanwezigheid en inbreng was zeer stimulerend. Met ieder eigen humor en inzichten.”

  Jan

  Kern aanvoelen

  “Nicole heeft de gave om verder te gaan waar anderen stoppen.

  Haar intense goede luisteren, de kern aanvoelen en de goede vragen stellen, heeft er bij mij keer op keer toe geleid dat ik mijzelf beter ben gaan begrijpen en vervolgstappen heb kunnen zetten.”

  Heidi – manager in de zorg

   

  Veilig en vertrouwd

  “Ik was zo onder de indruk van de sessie met Hilbrand en Nicole. Het voelde voor mij veilig en vertrouwd bij jullie beiden.

  De rapheid waarmee jullie bij mij tot de kern doorgedrongen zijn is heel bijzonder.  Ik voel me stukken lichter en er viel een last van mijn schouders. Ik kijk met andere ogen naar mijn partner en voel mijn liefde weer volop stromen.”

  Anoniem (v)

  Mannelijk en vrouwelijk perspectief

  “Hilbrand en Nicole dragen beiden vanuit hun eigen expertise en eigen “zijn”  bij aan het gesprek waardoor onze relatievraag vanuit verschillende kanten werd belicht en zowel het mannelijke als het vrouwelijke aandacht kregen

  . Ik was verrast dat we in een kort gesprek via Zoom tot de kern van onze vraag konden komen. Het voelde voor mij alsof Hilbrand en Nicole bij ons in de ruimte waren, heel nabij en betrokken. Ik had een heel veilig gevoel en heb alles kunnen zeggen wat ik wilde. Het gesprek heeft mij lucht gegeven en ruimte om op een nieuwe manier naar onze relatie te kijken.”

  Judith en partner

   Meer licht en ruimte

  “De sessie gaf mijn partner op een respectvolle manier meer licht en ruimte. Zelf voelde ik na de sessie vooral meer rust in mijn hoofd omdat er weer iets meer structuur was.

  Nicole en Hilbrand luisteren en observeren goed en brengen ordening in de chaos. Dit doen ze op een respectvolle manier (ook naar elkaar toe). Wij vonden het prettig om zowel een mannelijk als vrouwelijk perspectief te horen wanneer dat nodig bleek.”

  Anoniem (m/v)