“We willen bijdragen aan een meer liefdevolle, inclusieve en ontspannen wereld.”

  Nicole Smet & Hilbrand Westra

   

   

   

  Liefde is de drijvende kracht van mens, organisatie en maatschappij.

  Door het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde én het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen – zowel privé als zakelijk – willen we bijdragen aan een meer verdraagzame en inclusieve wereld. Een wereld waar mensen ontspannen kunnen leven en werken.

  Onze kennis van en ervaring met het systemisch werk en familieopstellingen  liggen aan de basis van onze visie en werkwijzen.

  coaching

  Nicole Smet (1969)

  Opgeleid als gedragswetenschapper, systemisch coach en organisatie- en familieopsteller. Eigenaar van The Love Corporation.

  “In The Love Corporation komt mijn levenslange fascinatie voor mensen en hun ervaringen in liefde en relaties samen met ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig adviseur en onderzoeker, ruim 6 jaar persoonlijke en zakelijke coaching-ervaring én groeiende kennis van het systemisch en fenomenologisch werk.

  Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen en een tweejarige mastercourse: jaaropleiding Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie, de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen en de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn. Daarnaast  vele (online) cursussen (o.a. Bert Hellinger Instituut, Inge Land, Centeno Coaching Phoenix). Ik doe actief aan systemische intervisie met collega’s.

  Ik heb een zoon van 17 jaar en ben ruim 10 jaar gescheiden van zijn vader. Die persoonlijke ervaring breng ik ook mee in mijn werk.

  Klanten en samenwerkingspartners over mij: helder, open, positief, doortastend.”

  Hilbrand Westra (1969)

  Jarenlang werkzaam als HR-manager in tal van internationale organisaties en 20 jaar actief als internationaal executive coach en spreker over onder andere complexe partnerrelaties. Sinds 2018 oprichter van de School voor Systemisch Bewustzijn en sinds 2020 partner van The Love Corporation.

  “Het leven is een complexe werkelijkheid. De liefde en relaties zie ik als belangrijke leerschool voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als we onze verwarring over onze plaats, positie en rollen in onze relaties kunnen doorgronden, ontstaat er meer rust en een grotere kans op succesvolle relaties. Met The Love Corporation leveren we hier een bijdrage aan.

  Het systemisch werk vormt de basis van al mijn werk en onderzoek, gecombineerd met psychologische en filosofische kennis en inzichten. Zelf ben ik hierin gevormd door Wolfgang Könighaus (1953-2010). In zijn school verdiepte ik mij in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. Bij het Bert Hellinger Instituut volgde ik de opleiding organisatieopstellingen. Nu draag ik zelf bij aan de verdere ontwikkeling en overdracht van het systemische en fenomenologische gedachtengoed.

  Ik ben ruim 10 jaar getrouwd en heb helaas geen kinderen.

  Klanten en samenwerkingspartners over mij: ‘kritisch, nauwgezet, mensgericht, gedreven.”

  The Love Corporation in beeld en geluid

  Volg ons op Youtube

  Wat klanten zeggen

  Scherpe, frisse blik

  “Nicole hielp mij om scherp en met frisse blik naar mezelf te kijken. Ik had al jaren niet zo veel plezier in mijn werk als ik zou willen. Ondanks dat ging ik er niet weg.

  Vrij kort na de sessie met Nicole heb ik wel een stap gezet. Binnenkort ga ik beginnen in een nieuwe functie. Nicole heeft me een spiegel voorgehouden, maar me niet aan het handje genomen.”

  Pepijn – risk manager

  Humor en inzichten

  “Fijn om in zo’n kort tijdsbestek met relatief weinig woorden iets op gang te krijgen

  . Wat bij mij vooral achter blijft is de rust, de helderheid en zuiverheid waarin Hilbrand en Nicole allebei aanwezig zijn. Jullie beiden aanwezigheid en inbreng was zeer stimulerend. Met ieder eigen humor en inzichten.”

  Jan

  Kern aanvoelen

  “Nicole heeft de gave om verder te gaan waar anderen stoppen.

  Haar intense goede luisteren, de kern aanvoelen en de goede vragen stellen, heeft er bij mij keer op keer toe geleid dat ik mijzelf beter ben gaan begrijpen en vervolgstappen heb kunnen zetten.”

  Heidi – manager in de zorg

   

  Veilig en vertrouwd

  “Ik was zo onder de indruk van de sessie met Hilbrand en Nicole. Het voelde voor mij veilig en vertrouwd bij jullie beiden.

  De rapheid waarmee jullie bij mij tot de kern doorgedrongen zijn is heel bijzonder.  Ik voel me stukken lichter en er viel een last van mijn schouders. Ik kijk met andere ogen naar mijn partner en voel mijn liefde weer volop stromen.”

  Anoniem (v)

  Mannelijk en vrouwelijk perspectief

  “Hilbrand en Nicole dragen beiden vanuit hun eigen expertise en eigen “zijn”  bij aan het gesprek waardoor onze relatievraag vanuit verschillende kanten werd belicht en zowel het mannelijke als het vrouwelijke aandacht kregen

  . Ik was verrast dat we in een kort gesprek via Zoom tot de kern van onze vraag konden komen. Het voelde voor mij alsof Hilbrand en Nicole bij ons in de ruimte waren, heel nabij en betrokken. Ik had een heel veilig gevoel en heb alles kunnen zeggen wat ik wilde. Het gesprek heeft mij lucht gegeven en ruimte om op een nieuwe manier naar onze relatie te kijken.”

  Judith en partner

   Meer licht en ruimte

  “De sessie gaf mijn partner op een respectvolle manier meer licht en ruimte. Zelf voelde ik na de sessie vooral meer rust in mijn hoofd omdat er weer iets meer structuur was.

  Nicole en Hilbrand luisteren en observeren goed en brengen ordening in de chaos. Dit doen ze op een respectvolle manier (ook naar elkaar toe). Wij vonden het prettig om zowel een mannelijk als vrouwelijk perspectief te horen wanneer dat nodig bleek.”

  Anoniem (m/v)