Iorganiseert op zaterdag 2 april 2022:

LICHAAM VOL LIEFDE

Een dagworkshop over ……

Onder leiding van Judith Schwarte & Nicole Smet

Omschrijving van het programma……

Spoiler 1

je hebt alle kwaliteiten al in huis die je nodig hebt om voluit te leven. Je moet ze ‘gewoon’ weer herontdekken…en dat vraagt dat je je comfort-zone verlaat, je kwetsbaar op durft te stellen en daarvoor heb je lef nodig. Maar zoals Brené Brown schrijft: kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering. Een groep met verschillende, maar gelijkgestemde vrouwen zal daarvoor de perfecte plek blijken, waar ook genoeg ruimte is voor humor en ontspanning!

Spoiler 2

een leven zonder angst bestaat niet.

Maar het probleem is niet dat je angst voelt. Het wordt een probleem als je je leven laat bepalen door die angst.

Je hebt ‘gewoon’ overtuigingen, verstrikkingen of andere blokkades gekend die je tot nu net toe in de weg zaten. Daar gaan we mee aan de slag.

En omdat alle vrouwen bij jou in de groep ook hun persoonlijke thema’s inbrengen leer je ook nog eens van elkaar!

Spoiler 3

dit programma is een innerlijke ontdekkingsreis en zal je persoonlijke leiderschap en daadkracht een boost geven, je zelfliefde vergroten en je emotionele intelligentie en intuïtie versterken.

Het is natuurlijk geen eindstation, maar het begin van hopelijk nog vele ontdekkingsreizen die je in je leven zult maken. Je zult ze na RETURN TO LOVE met meer vertrouwen tegemoet zien. 

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.– Marianne Williamson

Wat gaan we doen…

N

Opstellingen

N

Mini-constellaties

N

Mini-college

N

etc

Meer over de inhoud van de zes dagen…

Dag 1 – Liefde voor je oorsprong

Je vergroot je geluksgevoel, je zelfvertrouwen en je daadkracht door je verbonden te weten met je oorsprong, met in de eerste plaats je moeder en je vader. Ook als dit in de dagelijkse praktijk niet of nauwelijks mogelijk is, kun je hier voor jezelf stappen in zetten. Tijdens de eerste dag leren we elkaar kennen, leer je hoe je huidige verbinding met je oorsprong is en wat het betekent om je zowel verbonden als vrij te voelen. 

Dag 2 – Liefde voor je lichaam

Ons lichaam kent een ongelofelijke intelligentie – daarover komen steeds meer studies naar buiten -, maar we zijn zo gewend geraakt om ons ‘hoofd’ de leiding te geven en ons hart en onze intuïtie te negeren. Tijdens de tweede dag van RETURN TO LOVE verken je wat je lichaam je te zeggen heeft, leer je hoe je je hart kunnen openen én sluiten en geven we meer ruimte aan onze intuïtie. 

Dag 3 – Liefde voor je vrouw-zijn

De derde dag is een speelse dag en staat in het teken van wat het betekent om vrouw te zijn en om vrouw onder de vrouwen te zijn. We onderzoeken samen de vrouwelijke archetypen en je ontdekt welk archetype meer leidend is in jouw leven en welk archetype je meer ruimte zou kunnen of willen geven. We zullen ook oefenen met de polariteiten in elke vrouw; hoe verenig jij al jouw tegengestelde kwaliteiten en rollen?

Dag 4 – Liefde voor je schaduwkanten

Volwassen vrouw zijn kan alleen als we ook onze maskers kennen en onze fouten, onhandigheden, lelijke gevoelens en daden onder ogen kunnen zien. We hebben te accepteren dat we niet perfect kúnnen zijn en dat we ons in ons leven schuldig móeten maken. Het erkennen van je schaduwkanten voelt ongelofelijk kwetsbaar, maar het is de weg die je als vrouw hebt te gaan. Speciaal en perfect willen blijven, houd je juist klein. Het fijne van de groep – die op de vierde dag al vertrouwd voelt – is dat je kunt zien en ervaren dat je niet de enige bent.

Dag 5 – Liefde voor de ander

Nu je de liefde voor jezelf hebt verdiept, is het tijd om te kijken wat dit betekent voor je relaties met anderen. Wat gebeurt er met jou in de relatie met een ander? Verwacht je misschien onbewust nog iets van die ander? Deze dag zal vooral in het teken staan van je voorbije, huidige en/of potentiële liefdesrelaties, maar er is natuurlijk ook ruimte voor vragen over familie-, vriendschaps- of werkrelaties. 

Dag 6 – Liefde voor je roeping

De laatste dag van het programma staat in het teken van jouw plek en/of taak  in de wereld. Waardoor voel jij je geroepen? Hoe wil jij herinnerd worden na je dood? Niet iedereen hoeft een groots en meeslepend leven te leiden, maar het helpt wel om activiteiten en/of werk te doen die jou bezieling geven. Waar gaat jouw liefde naar uit?

Op alle dagen doen we systemisch werk en opstellingen in kleine groepen en daarnaast bewustzijns- en lichaamswerk. Ook is er elke dag ruimte voor een of meerdere persoonlijke vragen die we met representanten uit de hele groep op kunnen stellen.

Nog vragen? Kijk bij veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

“Acknowledging the good that you already have in your life is the foundation for all abundance.” – Eckhart Tolle

tekst

zaterdag 2 april 2022

 van 9.30 tot 17 uur

Investering in jezelf

x euro

(inclusief BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor ZZP-ers/ ondernemers)

Het maximum aantal deelnemers is x.

Locatie 

Wat klanten over mij zeggen

“Nicole neemt de tijd om naar je te luisteren. Ze kan feilloos de kern uit je verhaal halen. Ze kan gaan staan voor wat ze vindt en zoekt naar de juiste woorden om dit helder te maken. Daarnaast is ze ook gewoon een lief en warm mens waarbij je je welkom voelt”– Martha

“Nicole heeft de gave om verder te gaan waar anderen of jezelf stopt. Haar intense goede luisteren, de kern aanvoelen en de goede vragen stellen, heeft er bij mij keer op keer toe geleid dat ik mijzelf beter ben gaan begrijpen en vervolgstappen heb kunnen maken” – Heidi

“Bespiegelen in rust, verteerbare feedback en een vleugje humor. Een hele prettige manier om een opstelling te ervaren!’” – Alex

“Vulnarability is not about winning or loosing. It ‘s having the courage to show up, when you can’t control the outcome.” – Brené Brown

Over Judith Schwarte

Ik ben jeugdarts en arts M+G en heb 17 jaar gewerkt in de jeugdgezondheidszorg. Sinds 2019 werk ik in de jeugdzorg. Ik voer in mijn werk dagelijks gesprekken met ouders en jeugdigen over de meest lastigen (familie) thema’s. Ik heb daardoor veel geleerd over gezinsdynamieken en de effecten daarvan. Ik wilde problemen in gezinnen tot de kern op (helpen) lossen en geen brandjes blussen en ben daarom opleidingen en cursussen gaan volgen om mezelf verder te ontwikkelen tot systemisch coach. Als (jeugd)arts en als coach betrekt ik altijd het familiesysteem van mijn cliënten bij de begeleiding. Het nest waar je uit komt bepaalt immers voor een groot deel waar je nu staat en of je volledig tot bloei kan komen of dat je vast zit in belemmerend patronen. Door systemisch te kijken ontrafel ik problemen tot de kern en dat geeft het meeste kans op het doorbreken van lang bestaande patronen.

Ik vind het fijn om met mensen te werken. Ik geniet ervan om in contact te zijn met anderen en iemand beetje bij beetje te leren kennen. Via de ander leer ik mezelf ook steeds beter kennen. (Coach)gesprekken verrijken niet alleen de ander maar ook mijzelf!

Ik maakte kennis met familieopstellingen en was er zo diep door geraakt; het voelde als thuiskomen. Dat was het moment dat ik er mijn beroep van wilde maken. Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen: Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie en de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn.

Daarnaast heb ik me de afgelopen zes jaar breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk) en Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk). Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Verder ben ik actief in drie collegiale systemische intervisiegroepen.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Over Nicole Smet

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper en heb altijd interesse gehad in alles wat te maken heeft met communicatie, psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Natuurlijk heeft ook mijn levenspad naast vele ups, leerzame downs gekend: o.a. dood van mijn beste vriend, een echtscheiding en niet zo lang geleden nog een jaar lang arbeidsongeschikt als gevolg van een hersenschudding en whiplash.

Rond de echtscheiding van de vader van mijn zoon in 2011 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en spirituele relaties bij Jan Geurtz en volgde ik tal van mindfulness- en bewustzijnsprogramma’s (o.a. Eckhart Tolle). 

Ik maakte kennis met familieopstellingen en was er zo diep door geraakt; het voelde als thuiskomen. Dat was het moment dat ik er mijn beroep van wilde maken. Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen: Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie en de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn.

Daarnaast heb ik me de afgelopen zes jaar breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk) en Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk). Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Verder ben ik actief in drie collegiale systemische intervisiegroepen.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit iets met familieopstellingen gedaan. Is het programma dan ook voor mij geschikt?

Zeker! Iedereen kan meedoen. Mensen mét en zonder ervaring met systemisch werk of familieopstellingen. Je zult snel ontdekken hoe ongelooflijk mooi en verhelderend systemisch werk is. Je (her)ontdekt je intuïtieve kracht en leert jezelf beter kennen!

Wat gaat deze workshop mij opleveren?

xxx

Hoe kijk je tegen de Covid-regels aan?

Bij The Love Corporation gaan we ervan uit dat onze klanten zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid en thuis blijven als ze ziek zijn. Voor deelname aan het programma heb je geen QR-code nodig.

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact met je opnemen?

Wil je graag meedoen, maar staat je vraag er niet bij? Laat het me dan weten wat je telefoonnummer is en wanneer ik je kan bellen. Mail naar nicole@thelovecorporation.nl.