organiseert op vrijdag 27 oktober 2023:

LEVE DE LIEFDE

Een workshop met familieopstellingen en systemisch werk over liefde en relaties

Onder leiding van Hilbrand Westra & Nicole Smet 

Deze workshop zit meestal snel vol. Verzeker jezelf nu van een plek in de groep voor 25 euro.
De rest van de betaling volgt dan later! 

Liefde is een van de belangrijkste thema’s in mensenleven. Het is nou eenmaal onze natuurlijke drijfveer om ons met anderen te verbinden. Wat is er fijner dan verliefd zijn, diepe liefde voelen of werkelijke intimiteit met een ander delen?

Toch zijn de liefde en relaties net zo vaak een grote bron van frustratie en ongeluk. Wat maakt dat we vastlopen in onze relaties? Wat maakt dat we keer op keer dezelfde ruzies hebben of ‘fouten’ maken. Of wat maakt dat we die ander of onszelf niet echt vertrouwen?

Bij The Love Corporation onderzoeken we de liefde én het belang ervan op uiteenlopende manieren. Systemisch fenomenologisch werk en familieopstellingen zijn wat ons betreft de meest leerzame en inzichtgevende werkvorm.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar nodigen we mannen en vrouwen uit om mee te doen aan deze prachtige workshopdag, waar deelnemers altijd met een grote glimlach en vol inzichten weer naar huis gaan.

Diepte-investering in de liefde

Met vallen en opstaan leren we tijdens onze relaties over onze eigen beperkingen en onze bewuste en onbewuste verwachtingen en verlangens. Het werkelijk kunnen ontvangen van liefde blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Het zijn veelal langdurige en pijnlijke processen om liefde en relaties soepeler te laten verlopen. Dit is omdat we niet op school leren over hoe we dat kunnen doen.

Zorg daarom dat je investeert in je kennis over liefde en relaties. Onze workshopdag is daar de uitgelezen gelegenheid voor.

Voor mannen en vrouwen: samen of single

Je bent welkom als single of met en zonder je partner. Elke vraag is welkom: hoe je (weer) open kunt staan voor de liefde, hoe je  beter kunt omgaan met je ex-partner, hoe je beter kunt leren communiceren, hoe je weer leven kunt blazen in je seksuele relatie, etc.

Je krijgt antwoord op je persoonlijke vragen, maar je leert ook van de vraagstukken van andere deelnemers in de groep.

Natuurlijk voelt het ook een beetje spannend om mee te doen, maar wat als je naar huiss gaan met antwoorden waar je al jaren naar op zoek bent?

“Between what is said and not meant, and what is meant and not said, most of love is lost.”


― Kahlil Gibran

Wat kun je verwachten op 27 oktober?

We onderzoeken liefde en relaties aan de hand van:

N

Familieopstellingen en systemisch werk.

We organiseren voor het vierde jaar soortgelijke dagen met dit thema. De inhoud van de dag die jij bijwoont, wordt mede bepaald door de vragen die jij en andere deelnemers inbrengen.

Enkele voorbeelden van vragen en onderwerpen in eerdere edities:

N

"ik wil een betere verbinding met mijn partner voelen.'

N

"ik wil eindelijk de juiste partner vinden."

N

"ik wil minder behoeftig zijn in relaties."

N

"Als mijn partner te dichtbij komt, sluit ik me af."

N

"ik wil me volwassener voelen in mijn relatie."

Waarom meedoen?

N

Omdat er altijd genoeg te leren valt over het universele onderwerp 'liefde en relaties'.

N

Omdat familieopstellingen en systemisch werk diepe inzichten brengen die je op andere manieren niet vindt.

N

Omdat het thema belangrijk is voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.

N

Omdat onze eerdere dagen over dit thema mensen echt verder hebben gebracht en we iedereen meer liefde gunnen.

N

Omdat je naar huis gaat met antwoorden die je misschien al jaren zocht!

Above all else, we seek connection – with parts of ourselves we have repressed, with other people, and with the larger universe.”

– Harville Hendrix

Kom je ook?

27 oktober 2023

 van 10.00 tot 17 uur

Early bird-tarief

225 euro per persoon, inclusief BTW én gezonde lunch!

Nu je plek regelen voor 25 euro

Zorg nu dat we jouw plek vrij houden door aanbetaling van 25 euro. De rest van het bedrag betaal je dan in de loop van september 2023 na ontvangst van een factuur. Wil je samen met een vriend(in) of partner meedoen? Vraag dan of hij/zij zich ook alvast aanmeldt of stuur een e-mail dat jouw aanbetaling voor twee geldt.

Betaling verloopt via de veilige online omgeving van The Love Corporation. De aanbetaling van 25 euro wordt niet terugbetaald als je onverhoopt niet mee kunt doen. De rest van het bedrag hoef je dan echter niet te betalen. Je krijgt een inlogcode naar je account waar je je factuur kunt vinden.

 

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor maximaal 20 mannen en vrouwen die willen ontspannen in de liefde. Zowel stellen als singles zijn van harte welkom. Ervaring met systemisch werk en familieopstellingen mag, maar hoeft niet. 

Locatie 

We komen samen in de Vijverschie, Schipluiden. Dat is tussen Delft en Rotterdam. Een prachtige plek waar ze zorgen voor een lekkere biologische lunch en waar genoeg gratis parkeergelegenheid is.

Betaling verloopt via de veilige online omgeving van The Love Corporation. De aanbetaling van 25 euro wordt niet terugbetaald als je onverhoopt niet mee kunt doen. De rest van het bedrag hoef je dan echter niet te betalen. Je krijgt een inlogcode naar je account waar je je factuur kunt vinden.

 

Deelnemers aan eerdere edities van deze workshop zeggen:

“Wat een waardevolle dag! Prachtig!”

“Geprikkeld en geinspireerd!”

“Leuker en lichter dan ik dacht!”

“Helend en louterend. Ik weet nu wat me te doen staat.”

“Wat een talent. Respect en heel veel dank voor deze grote inzichten.”

“Wil je jezelf (en je partner) een cadeau geven? Ga dit dan doen. Heel blij om hier een onderdeel van geweest te mogen zijn.”

“Ongelofelijk verrijkend en verdiepend. Een waar geschenk. Voor mijzelf, maar ook voor ons als koppel.” 

“Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.” 

– Carl Gustav Jung

Achtergrond Hilbrand Westra

Jarenlang werkzaam als HR-manager in tal van internationale organisaties en 20 jaar actief als internationaal executive coach en spreker over onder andere complexe partnerrelaties. Sinds 2018 oprichter van de School voor Systemisch Bewustzijn en sinds 2020 partner van The Love Corporation.

“Het leven is een complexe werkelijkheid. De liefde en relaties zie ik als belangrijke leerschool voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als we onze verwarring over onze plaats, positie en rollen in onze relaties kunnen doorgronden, ontstaat er meer rust en een grotere kans op succesvolle relaties. Met The Love Corporation leveren we hier een bijdrage aan.

Het systemisch werk vormt de basis van al mijn werk en onderzoek, gecombineerd met psychologische en filosofische kennis en inzichten. Zelf ben ik hierin gevormd door Wolfgang Könighaus (1953-2010). In zijn school verdiepte ik mij in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. Bij het Bert Hellinger Instituut volgde ik de opleiding organisatieopstellingen. Nu draag ik zelf bij aan de verdere ontwikkeling en overdracht van het systemische en fenomenologische gedachtengoed.

Ik ben ruim 10 jaar getrouwd en heb helaas geen kinderen, maar wel een geriatrische kat.

Achtergrond Nicole Smet

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper en heb altijd interesse gehad in alles wat te maken heeft met communicatie, psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Natuurlijk heeft ook mijn levenspad naast vele ups, leerzame downs gekend: o.a. dood van mijn beste vriend, een echtscheiding én niet zo lang geleden nog een jaar lang arbeidsongeschikt als gevolg van een hersenschudding en whiplash.

Rond de echtscheiding van de vader van mijn zoon in 2011 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en spirituele relaties bij Jan Geurtz en volgde ik tal van mindfulness- en bewustzijnsprogramma’s (o.a. Eckhart Tolle). 

Ik maakte in die tijd ook kennis met familieopstellingen en was er zo diep door geraakt, dat ik er mijn beroep van wilde maken. Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen: Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie en de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen. En ik voltooide de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn.

Daarnaast heb ik me de afgelopen zes jaar breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk), Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk) en Stephan Hausner (ziekte-opstellingen). Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Verder ben ik actief in twee collegiale systemische intervisiegroepen.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit iets met familieopstellingen gedaan. Is de workshop dan ook voor mij geschikt?

Zeker! Iedereen kan meedoen. Mensen mét en zonder ervaring met systemisch werk of familieopstellingen. Je zult snel ontdekken hoe ongelooflijk mooi en verhelderend systemisch werk is. Je (her)ontdekt je intuïtieve kracht, leert jezelf beter kennen en je krijgt waardevolle inzichten over liefde en relaties!

Wat gaat deze workshop mij opleveren?

Tijdens de workshop krijg je antwoord op jouw persoonlijke vragen over liefde en relaties en leer je ook door de vragen die anderen inbrengen. Kortom, een diepteinvestering in de liefde, in je relaties en in jezelf.

Mijn partner wil niet mee, heeft het dan toch zin te komen?

In onze relaties willen we graag dat de ander verandert, zodat wij ons beter voelen. We kunnen echter alleen onszelf veranderen en ontwikkelen. Als we dat doen, dan verandert onze relatie vanzelf mee. Dus ja, kom gewoon als jij je aangesproken voelt door het programma.

Ik kan maar de helft van de dag, mag ik toch meedoen?

Nee, helaas. Voor een ontspannen verloop van de dag, starten en eindigen we samen. Misschien kun je een volgende keer meedoen, stuur dan in elk geval een bericht naar nicole@thelovecorporation.nl.

Hoe werkt die aanbetaling?

Door nu een aanbetaling van 25 euro te doen, houden we een plek voor jou vrij. Zo hoef  je nu nog niet het hele bedrag te betalen en weet je wel zeker dat je mee kunt doen. Bij maximaal 20 deelnemers stopt de inschrijving automatisch en kun je je aanmelden voor een wachtlijst. Enkele weken voordat de workshop begint, krijg je de restfactuur per e-mail toegestuurd.

Wat als we met z’n tweetjes willen komen?

We vinden het fijn als iedereen zich apart aanmeldt, zodat we meteen de namen van onze deelnemers kunnen zien. Wil je de deelname als een verrassing regelen dan kun je ook een e-mail met de naam van je partner/ vriend(in) sturen naar nicole@thelovecorporation.nl. Je betaalt dan 25 euro voor 2 personen en krijgt later de rest van de rekening per e-mail.

Houden we onze kleren aan?

Soms krijgen we die vraag van mensen. Bij workshops van The Love Corporation houden we altijd gewoon onze kleren aan. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

Hoe kijk je tegen de Corona-regels aan?

Bij The Love Corporation gaan we ervan uit dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid en thuis blijft als je ziek bent.

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact met je opnemen?

Wil je graag meedoen, maar staat je vraag er niet bij? Wil je eerst even persoonlijk contact? Geen probleem. Laat het me dan weten wat je telefoonnummer is en wanneer ik je kan bellen. Mail naar nicole@thelovecorporation.nl.

“Where love rules, there is no will to power, and where power predominates, love is lacking. The one is the shadow of the other.”

– Carl Gustav Jung