organiseert op vrijdag 23 mei 2025:

LEVE DE LIEFDE

Een dag met familieopstellingen en systemisch werk over liefde en relaties

 

Onder leiding van Hilbrand Westra & Nicole Smet 

Deze workshop zit meestal snel vol.  Scroll voor duo-tickets naar beneden.

Liefde is een van de belangrijkste thema’s in mensenleven. Het is nou eenmaal onze natuurlijke drijfveer om ons met anderen te verbinden. Wat is er fijner dan verliefd zijn, diepe liefde voelen of werkelijke intimiteit met een ander delen?

Toch zijn de liefde en relaties net zo vaak een grote bron van frustratie en ongeluk. Wat maakt dat we vastlopen in onze relaties? Wat maakt dat we keer op keer dezelfde ruzies hebben of ‘fouten’ maken. Of wat maakt dat we die ander of onszelf niet echt vertrouwen?

Bij The Love Corporation onderzoeken we de liefde én het belang ervan op uiteenlopende manieren. Systemisch fenomenologisch werk en familieopstellingen zijn wat ons betreft de meest leerzame en inzichtgevende werkvorm.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar nodigen we mannen en vrouwen uit om mee te doen aan deze prachtige workshopdag, waar deelnemers altijd met een grote glimlach en vol inzichten weer naar huis gaan.

Diepte-investering in de liefde

Met vallen en opstaan leren we tijdens onze relaties over onze eigen beperkingen en onze bewuste en onbewuste verwachtingen en verlangens. Het werkelijk kunnen ontvangen van liefde blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Het zijn veelal langdurige en pijnlijke processen om liefde en relaties soepeler te laten verlopen. Dit is omdat we niet op school leren over hoe we dat kunnen doen.

Zorg daarom dat je investeert in je kennis over liefde en relaties. Onze workshopdag is daar de uitgelezen gelegenheid voor.

Voor mannen en vrouwen: samen of single

Je bent welkom als single of als man of vrouw mét of zonder je partner. Elke vraag is welkom: hoe je (weer) open kunt staan voor de liefde, hoe je  beter kunt omgaan met je ex-partner, hoe je beter kunt leren communiceren, hoe je weer leven kunt blazen in je seksuele relatie, etc.

Je krijgt antwoord op je persoonlijke vragen, maar je leert ook door de vraagstukken van andere deelnemers in de groep.

Natuurlijk voelt het ook een beetje spannend om mee te doen, maar wat als je naar huis gaan met antwoorden waar je al jaren naar op zoek bent?

“Between what is said and not meant, and what is meant and not said, most of love is lost.”


― Kahlil Gibran

Wat kun je verwachten op 23 mei?

We onderzoeken liefde en relaties aan de hand van:

N

Familieopstellingen en systemisch werk.

We organiseren voor het vijfde jaar soortgelijke dagen met dit thema. De inhoud van de dag die jij bijwoont, wordt mede bepaald door de vragen die jij en andere deelnemers inbrengen.

Enkele voorbeelden van vragen en onderwerpen in eerdere edities:

N

"ik wil een betere verbinding met mijn partner voelen.'

N

"ik wil eindelijk de juiste partner vinden."

N

"ik wil minder behoeftig zijn in relaties."

N

"Als mijn partner te dichtbij komt, sluit ik me af."

N

"ik wil me volwassener voelen in mijn relatie."

N

en ook jouw vraagstuk!

Waarom meedoen?

N

Omdat er altijd genoeg te leren valt over het universele onderwerp 'liefde en relaties'.

N

Omdat familieopstellingen en systemisch werk diepe inzichten brengen die je op andere manieren niet vindt.

N

Omdat het thema belangrijk is voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.

N

Omdat onze eerdere dagen over dit thema mensen echt verder hebben gebracht en we iedereen meer liefde gunnen.

N

Omdat je naar huis gaat met antwoorden die je misschien al jaren zocht!

Above all else, we seek connection – with parts of ourselves we have repressed, with other people, and with the larger universe.”

– Harville Hendrix

Kom je ook?

 

Vrijdag 23 mei 2025

 van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in de liefde: 249 euro 

per persoon, inclusief BTW én uitgebreide gezonde lunch!

Wil je samen met een vriend(in) of partner meedoen? Vraag dan of hij/zij zich ook apart aanmeldt of boek hieronder je duo-ticket en geef de voornaam van je partner door per e-mail.

Betaling verloopt via de veilige online omgeving van The Love Corporation. Je krijgt een inlogcode naar je account waar je je factuur kunt vinden.

 

Betaling verloopt via de veilige online omgeving van The Love Corporation. Je krijgt een inlogcode naar je account waar je je factuur kunt vinden. Mocht de aanmelding via deze link om een of andere reden niet lukken, stuur dan een bericht naar nicole@thelovecorporation.nl

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor maximaal 20 mannen en vrouwen die willen ontspannen in de liefde. Zowel stellen als singles zijn van harte welkom. Ervaring met systemisch werk en familieopstellingen mag, maar hoeft niet. 

Locatie 

We komen samen in de Vijverschie, Schipluiden. Dat is tussen Delft en Rotterdam. Een prachtige plek waar ze zorgen voor een lekkere biologische lunch (die we met mooi weer in de tuin kunnen genieten) en waar genoeg gratis parkeergelegenheid is.

Deelnemers aan eerdere edities van deze workshop zeggen:

“Wat een waardevolle dag! Prachtig!”

“Geprikkeld en geinspireerd!”

“Leuker en lichter dan ik dacht!”

“Helend en louterend. Ik weet nu wat me te doen staat.”

“Wat een talent. Respect en heel veel dank voor deze grote inzichten.”

“Wil je jezelf (en je partner) een cadeau geven? Ga dit dan doen. Heel blij om hier een onderdeel van geweest te mogen zijn.”

“Ongelofelijk verrijkend en verdiepend. Een waar geschenk. Voor mijzelf, maar ook voor ons als koppel.” 

“Deze dag is een ware ‘act of love’.”

“Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.” 

– Carl Gustav Jung

Achtergrond Hilbrand Westra

Jarenlang werkzaam als HR-manager in tal van internationale organisaties en 20 jaar actief als internationaal executive coach en spreker over onder andere complexe partnerrelaties. Sinds 2018 oprichter van de School voor Systemisch Bewustzijn en sinds 2020 partner van The Love Corporation.

“Het leven is een complexe werkelijkheid. De liefde en relaties zie ik als belangrijke leerschool voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als we onze verwarring over onze plaats, positie en rollen in onze relaties kunnen doorgronden, ontstaat er meer rust en een grotere kans op succesvolle relaties. Met The Love Corporation leveren we hier een bijdrage aan.

Het systemisch werk vormt de basis van al mijn werk en onderzoek, gecombineerd met psychologische en filosofische kennis en inzichten. Zelf ben ik hierin gevormd door Wolfgang Könighaus (1953-2010). In zijn school verdiepte ik mij in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. Bij het Bert Hellinger Instituut volgde ik de opleiding organisatieopstellingen. Nu draag ik zelf bij aan de verdere ontwikkeling en overdracht van het systemische en fenomenologische gedachtengoed.

Ik ben ruim 10 jaar getrouwd en heb helaas geen kinderen.

Achtergrond Nicole Smet

Opgeleid als gedragswetenschapper en altijd interesse gehad in alles wat te maken heeft met communicatie, psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Natuurlijk heeft ook mijn levenspad naast vele ups, leerzame downs gekend: o.a. dood van mijn beste vriend, een echtscheiding én niet zo lang geleden nog een jaar lang arbeidsongeschikt als gevolg van een hersenschudding en whiplash.

Rond de echtscheiding van de vader van mijn zoon in 2011 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en spirituele relaties bij Jan Geurtz en volgde ik tal van mindfulness- en bewustzijnsprogramma’s (o.a. Eckhart Tolle). 

Op systemisch gebied volgde ik eerder twee jaaropleidingen (Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie en de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen) en ik voltooide de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’ bij de School voor Systemisch Bewustzijn.

Daarnaast heb ik me breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk), Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk) en Stephan Hausner (ziekte-opstellingen).

Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Vanaf 2023 ben ik docent/trainer bij de Foundation Course aan de School voor Systemisch Bewustzijn.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit iets met familieopstellingen gedaan. Is de workshop dan ook voor mij geschikt?

Zeker! Iedereen kan meedoen. Mensen mét en zonder ervaring met systemisch werk of familieopstellingen. Je zult snel ontdekken hoe ongelooflijk mooi en verhelderend systemisch werk is. Je (her)ontdekt je intuïtieve kracht, leert jezelf beter kennen en je krijgt waardevolle inzichten over liefde en relaties!

Wat gaat deze workshop mij opleveren?

Tijdens de workshop krijg je antwoord op jouw persoonlijke vragen over liefde en relaties en leer je ook door de vragen die anderen inbrengen. Kortom, een diepteinvestering in de liefde, in je relaties en in jezelf.

Mijn partner wil niet mee, heeft het dan toch zin te komen?

In onze relaties willen we soms graag dat de ander verandert, zodat wij ons beter voelen. We kunnen echter alleen onszelf veranderen en ontwikkelen. Als we dat doen, dan verandert onze relatie vanzelf mee. Dus ja, kom gewoon als jij je aangesproken voelt door het programma.

Ik kan maar de helft van de dag, mag ik toch meedoen?

Nee, helaas. Voor een ontspannen verloop van de dag, starten en eindigen we samen. Misschien kun je een volgende keer meedoen, stuur dan in elk geval een bericht naar nicole@thelovecorporation.nl.

Wat als we met z’n tweetjes willen komen?

We vinden het fijn als iedereen zich apart aanmeldt (met eigen e-mailadressen), zodat we meteen de namen van onze deelnemers kunnen zien. Maar je kunt ook een duo-ticket boeken of een e-mail sturen naar nicole@thelovecorporation.nl.

Houden we onze kleren aan?

Soms krijgen we die vraag van mensen. Bij workshops van The Love Corporation houden we altijd gewoon onze kleren aan. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

Hoe weet ik zeker of de workshop doorgaat?

Onze workshops zitten meestal snel vol en gaan dus vrijwel zeker door. In elk geval bij een een minimum aantal van 14 deelnemers. Mochten we de workshop van onze kant annuleren, dan kun je rekenen op volledige terugbetaling van het vooraf betaalde bedrag. Moet je zelf annuleren, dan rekenen we vanaf een 14 dagen van tevoren 50% annuleringskosten. Als we een wachtlijst hebben (wat soms voorkomt, dan kunnen we soms coulanter zijn).

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact met je opnemen?

Wil je graag meedoen, maar staat je vraag er niet bij? Wil je eerst even persoonlijk contact? Geen probleem. Laat het me dan weten wat je telefoonnummer is en wanneer ik je kan bellen. Mail naar nicole@thelovecorporation.nl.

“Where love rules, there is no will to power, and where power predominates, love is lacking. The one is the shadow of the other.”

– Carl Gustav Jung