The Love Corporation
organiseert op vrijdag 9 december 2022:

LEVE DE LIEFDE – kerstspecial!

Een dag met familieopstellingen en systemisch werk over liefde en relaties

Onder leiding van Hilbrand Westra & Nicole Smet 

Liefde is een van de belangrijkste thema’s in mensenleven. Het is nou eenmaal onze natuurlijke drijfveer om ons met anderen te verbinden. Wat is er fijner dan verliefd zijn, diepe liefde voelen of werkelijke intimiteit met een ander delen?

Toch zijn de liefde en relaties net zo vaak een grote bron van frustratie en ongeluk. Wat maakt dat we vastlopen in onze relaties? Wat maakt dat we keer op keer dezelfde ruzies hebben of ‘fouten’ maken. Of wat maakt dat we die ander of onszelf niet echt vertrouwen?

Bij The Love Corporation onderzoeken we de liefde én het belang ervan op uiteenlopende manieren. Systemisch fenomenologisch werk en familieopstellingen zijn wat ons betreft de meest leerzame en inzichtgevende werkvorm.

We nodigen mannen en vrouwen uit om mee te doen aan deze prachtige workshopdag, waar deelnemers altijd met een grote glimlach en vol inzichten weer naar huis gaan.

Diepte-investering in de liefde

Met vallen en opstaan leren we tijdens onze relaties over onze eigen beperkingen en onze bewuste en onbewuste verwachtingen en verlangens. Het werkelijk kunnen ontvangen van liefde blijkt vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Het zijn veelal langdurige en pijnlijke processen om liefde en relaties soepeler te laten verlopen. Dit is omdat we niet op school leren over hoe we dat kunnen doen.

Zorg daarom dat je investeert in je kennis over liefde en relaties. Onze workshopdag is daar de uitgelezen gelegenheid voor.

Voor mannen en vrouwen: samen of single

Je bent welkom als single of met en zonder je partner. Elke vraag is welkom: hoe je (weer) open kunt staan voor de liefde, hoe je  beter kunt omgaan met je ex-partner, hoe je beter kunt leren communiceren, hoe je weer leven kunt blazen in je seksuele relatie, etc.

Je krijgt antwoord op je persoonlijke vragen, maar je leert ook van de vraagstukken van andere deelnemers in de groep.

Natuurlijk voelt het ook een beetje spannend om mee te doen, maar wat als je naar huiss gaan met antwoorden waar je al jaren naar op zoek bent?

 

“Between what is said and not meant, and what is meant and not said, most of love is lost.”


― Kahlil Gibran

Wat kun je verwachten tijdens deze kerstspecial?

Zoals elke dag van ‘Leve de liefde’ onderzoeken we met elkaar het thema liefde en relaties aan de hand van:

N

Familieopstellingen en systemisch werk

Tijdens deze kerstspecial nemen we een uur langer  tijd om te leren over liefde en relaties en sluiten we ook nog eens af met een gezellige borrel samen.

Voorbeelden van vragen en onderwerpen kunnen zijn:

N

"Hoe kan de liefde in onze relatie weer gaan stromen?"

N

"Waarom val ik altijd op verkeerde mannen/ vrouwen?"

N

"Hoe zorg ik dat mijn familie mijn partner accepteert?"

N

"Hoe maak ik een eind aan de conflicten met mijn (ex-)partner.

N

"Hoe kan ik me minder afsluiten in relaties?"

Waarom meedoen?

N

Omdat er altijd genoeg te leren valt over het universele onderwerp 'liefde en (familie)relaties'.

N

Omdat familieopstellingen en systemisch werk diepe inzichten brengen die je op andere manieren niet vindt.

N

Omdat onze eerdere dagen over liefde en relaties mensen echt verder hebben gebracht en we iedereen meer liefde en ontspanning gunnen.

N

Omdat je naar huis gaat met antwoorden die je misschien al jaren zocht!

Above all else, we seek connection – with parts of ourselves we have repressed, with other people, and with the larger universe.”

– Harville Hendrix

Kom je ook?

Vrijdag 9 december 2022

 van 10.00 tot 18.30 uur

Jouw investering in meer liefde en/of een betere relatie:

249 euro inclusief 21%BTW p.p

Inclusief een twee-gangen-lunch én een ‘kerst’borrel.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor maximaal 16 volwassen mannen en vrouwen die willen ontspannen in liefde en relaties.

Ervaring met systemisch werk en familieopstellingen mag, maar hoeft niet.

Locatie 

Het prachtige Coach-atelier in Berlicum met genoeg gratis parkeerplaatsen (en op OV-afstand van Station Den Bosch!)

Wil je samen met je partner komen, dan vragen we of je je apart wilt aanmelden. Betaling verloopt via de online omgeving van The Love Corporation. Je krijgt een inlogcode naar je account waar je je factuur kunt vinden. Wil je liever een gezamenlijke factuur? Stuur dan een e-mail naar nicole@thelovecorporation.nl, dan regelen we het op die manier!

Deelnemers aan eerdere workshops met Hilbrand en Nicole zeiden:

“Wat een waardevolle dag! Prachtig!”

“Een aanradervoor wie wil groeien in relaties!”

“Fijn dat de diepte wordt afgewisseld met luchtigheid!”

“Helend en louterend. Ik weet nu wat me te doen staat.”

“Wat een talent. Respect en heel veel dank voor deze grote inzichten.”

“Wil je jezelf (en je partner) een cadeau geven? Ga dit dan doen. Heel blij om hier een onderdeel van geweest te mogen zijn.”

“Ongelofelijk verrijkend en verdiepend. Een waar geschenk. Voor mijzelf, maar ook voor ons als koppel.” 

Meer reviews vind je op Trustpilot

“Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.” 

– Carl Gustav Jung

Achtergrond Hilbrand Westra

Jarenlang werkzaam als HR-manager in tal van internationale organisaties en 20 jaar actief als internationaal executive coach en spreker over onder andere complexe partnerrelaties. Sinds 2018 oprichter van de School voor Systemisch Bewustzijn en sinds 2020 partner van The Love Corporation.

“Het leven is een complexe werkelijkheid. De liefde en relaties zie ik als belangrijke leerschool voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als we onze verwarring over onze plaats, positie en rollen in onze relaties kunnen doorgronden, ontstaat er meer rust en een grotere kans op succesvolle relaties. Met The Love Corporation leveren we hier een bijdrage aan.

Het systemisch werk vormt de basis van al mijn werk en onderzoek, gecombineerd met psychologische en filosofische kennis en inzichten. Zelf ben ik hierin gevormd door Wolfgang Könighaus (1953-2010). In zijn school verdiepte ik mij in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. Bij het Bert Hellinger Instituut volgde ik de opleiding organisatieopstellingen. Nu draag ik zelf bij aan de verdere ontwikkeling en overdracht van het systemische en fenomenologische gedachtengoed.

Ik ben ruim 10 jaar getrouwd en heb helaas geen kinderen, maar wel een geriatrische kat.

Achtergrond Nicole Smet

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper en heb altijd interesse gehad in alles wat te maken heeft met communicatie, psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Natuurlijk heeft ook mijn levenspad naast vele ups, leerzame downs gekend: o.a. dood van mijn beste vriend, een echtscheiding én niet zo lang geleden nog een jaar lang arbeidsongeschikt als gevolg van een hersenschudding en whiplash.

Rond de echtscheiding van de vader van mijn zoon in 2011 ben ik me gaan verdiepen in meditatie en spirituele relaties bij Jan Geurtz en volgde ik tal van mindfulness- en bewustzijnsprogramma’s (o.a. Eckhart Tolle). 

Ik maakte kennis met familieopstellingen en was er zo diep door geraakt; het voelde als thuiskomen. Dat was het moment dat ik er mijn beroep van wilde maken. Op systemisch gebied voltooide ik twee jaaropleidingen: Beeldkracht – tafelopstellingen bij de Relatieacademie en de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen bij Academie voor Opstellingen. Aan de School voor Systemisch Bewustzijn voltooide ik de tweejarige ‘Mastercourse voor Systemisch en Fenomenologisch Expert’.

Daarnaast heb ik me de afgelopen zes jaar breed georiënteerd in het systemische veld door het volgen van vele cursussen, workshops en masterclasses. O.a. bij Bert Hellinger Instituut (Organisatieopstellingen), Inge Land (LIP-opstellingen), Siets Bakker (Rake Vragen), Jet Centeno (moeder-dochter, vader-dochter en Reis van de Heldin), School voor Systemisch Bewustzijn (o.a. Summerschool en Train- de trainer rond Systemisch Vrouwenwerk) en Margriet Wentink (Masterclass Systemisch traumawerk). Sinds 2018 leid ik zelf workshops familieopstellingen en word ik soms uitgenodigd een organisatieopstelling te leiden. In 2018 en 2019 was ik ook assistent-coach bij een groot aantal workshops van Hylke Bonnema. Verder ben ik actief in drie collegiale systemische intervisiegroepen.

Binnen mijn bedrijf The Love Corporation houd ik me bezig met het nieuwsgierig onderzoeken van de liefde, het stimuleren en begeleiden van liefdevolle relaties en scheidingen en programma’s rond zelfliefde.

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit iets met familieopstellingen gedaan. Is de workshop dan ook voor mij geschikt?

Zeker! Iedereen kan meedoen. Mensen mét en zonder ervaring met systemisch werk of familieopstellingen. Je zult snel ontdekken hoe ongelooflijk mooi en verhelderend systemisch werk is. Je (her)ontdekt je intuïtieve kracht, leert jezelf beter kennen en je krijgt waardevolle inzichten over liefde en relaties!

Wat gaat deze workshop mij opleveren?

Tijdens de workshop krijg je antwoord op jouw persoonlijke vragen over liefde en relaties en leer je ook door de vragen die anderen inbrengen. Kortom, een diepteinvestering in de liefde, in je relaties en in jezelf.

Ik kan maar de helft van de dag, mag ik toch meedoen?

Nee, helaas. Voor een ontspannen verloop van de dag, starten en eindigen we samen. Misschien kun je een volgende keer meedoen, stuur dan in elk geval een bericht naar nicole@thelovecorporation.nl.

Hoe kijk je tegen de Covid-regels aan?

Bij The Love Corporation gaan we ervan uit dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid en thuis blijft als je ziek bent.

Krijg ik geld terug als ik ziek ben?

Met je aanmelding gaan we ervan uit dat je erbij bent! In principe storten we geen geld terug, maar als je echt ziek bent is er altijd wel iets te regelen. Bijvoorbeeld dat je zonder extra kosten naar een andere workshop kunt. Als we geld terugstorten is dit altijd minus de administratiekosten.

Mijn vraag staat er niet bij! Hoe kan ik contact met je opnemen?

Wil je graag meedoen, maar staat je vraag er niet bij? Laat het me dan weten wat je telefoonnummer is en wanneer ik je kan bellen. Mail naar nicole@thelovecorporation.nl.

“Where love rules, there is no will to power, and where power predominates, love is lacking. The one is the shadow of the other.”

– Carl Gustav Jung