Wie het systemische werkveld (een beetje) kent, weet dat het ons drie universele principes heeft geleerd: 

– Alles en iedereen hoort erbij; en datgene of diegene die wordt uitgesloten wordt op andere manieren – vaak vervormd – zichtbaar.

– Er wordt binnen elk systeem naar balans gezocht: net zo lang tot er een balans is van geven en nemen.

– Elk systeem kent een bepaalde hiërarchie of ordening; daar waar mensen niet op hun eigen plek staan, ontstaan vroeg of laat problemen

Hoe langer ik in het systemische werkveld werkzaam ben, hoe interessanter het nog elke keer wordt. Het werk maakt zichtbaar dat er op zoveel gebieden nog een compleet nieuwe wereld te ontdekken is. Tenminste als we anders durven leren kijken én ervoor open staan dat we er op een flink aantal punten naast hebben gezeten (of nog steeds zitten). En als we ons bewust durven worden van onze enorme creatie- én vernietigingskracht als mens.

De bovengenoemde universele principes zijn op elk systeem van toepassing: (teams binnen) organisaties, families en elke andere situatie waar relaties tussen mensen een rol spelen. De liefdesrelatie wordt wel gezien als de meest uitdagende relatie die we als mens tegenkomen. Het is de relatie waarin we vaak het meest tegen onszelf aanlopen én onszelf het beste leren kennen. Reden genoeg dus om je in die relatie te verdiepen en kennis en ervaring op te doen die je in elke andere relatie in je leven kunt toepassen.

Wil je meer weten over de leerschool die de liefdesrelatie is? Dan wil ik je uitnodigen eens te kijken naar één van de volgende mogelijkheden:

  • – 30 minuten online systemische coaching met Hilbrand Westra en Nicole Smet
  • – Opstellingendag over liefde en relaties onder leiding van meesteropsteller Hilbrand Westra
  • – Opstellingenworkshop over liefde, werk en geld met Nicole Smet en Peter Groenendaal

LIEFDE IN TIJDEN VAN CORONA: 30 MINUTEN COACHING VIA ZOOM

Samen met meesteropsteller Hilbrand Westra bied ik in de maand juni nog een aantal stellen of singles de kans om voor gereduceerd tarief online met ons in gesprek te gaan over liefdes- of relatievraagstukken. Binnen 30 minuten is er veel mogelijk hebben we ontdekt. Wil je ook een mannelijk en vrouwelijk perspectief op jouw of jullie vraag?

Tijdelijk gereduceerd tarief: 55 euro, exclusief BTW.

“Hilbrand en Nicole dragen beiden vanuit hun eigen expertise en eigen “zijn”  bij aan het gesprek waardoor onze relatievraag vanuit verschillende kanten werd belicht en zowel het mannelijke als het vrouwelijke aandacht kregen. Ik was verrast dat we in een gesprek van 30 minuten tot de kern van onze vraag konden komen. Het voelde voor mij alsof Hilbrand en Nicole bij ons in de ruimte waren, heel nabij en betrokken. Ik had een heel veilig gevoel en heb alles kunnen zeggen wat ik wilde. Het gesprek heeft mij lucht gegeven en ruimte om op een nieuwe manier naar onze relatie te kijken.”

 

26 JUNI 2020: OPSTELLINGENDAG OVER DE LIEFDE  OLV HILBRAND WESTRA

Onder leiding van meesteropsteller Hilbrand Westra verkennen we de liefde, relaties en seksualiteit tijdens een hele dag systemisch werk en opstellingen in een groep van maximaal 12 deelnemers. De inhoud van de dag wordt mede bepaald door de inbreng van de vragen van de deelnemers.

Bekijk het Youtube-filmpje met uitleg van wat we gaan doen:

https://www.youtube.com/watch?v=EqQ7SJAQGs

Tijd: 9.30 – 17.30 uur

Locatie: De Vijverschie, Schipluiden vlakbij Rotterdam

Kosten: 199 euro exclusief BTW (inclusief lunch)

Gereduceerd tarief tot 11 juni: 149 euro exclusief BTW (inclusief lunch)

Aanmelden via organisator: nicole@nicolesmet.nl

 

27 JUNI 2020: OPSTELLINGEN-WORKSHOP OVER LIEFDE, WERK EN GELD

OLV NICOLE SMET EN PETER GROENENDAAL

Tijd: 13.00-17.00 uur

Locatie: Ruimte voor Helden, Den Haag

Kosten: 47 euro (inclusief BTW)

Meer informatie en direct een ticket kopen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-liefde-werk-en-geld-97732465435?aff=ebdssbeac 

 

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE

Voor alle bijeenkomsten en sessies kun je met mij contact opnemen via e-mail: nicole@thelovecorporation.nl

 

Nicole Smet