Nieuw in Agenda 2021 / 2022

  24 oktober 2021 – gesprek over liefde tijdens STIRRRR IT Up!

  Schud je zondagmiddag op met een feel good bezoek aan Korzo. Tijdens Stirrr it up! maak je kennis met alle disciplines die Korzo te bieden heeft en meer.  

  Tijdens de eerste editie praten we over liefde & gezondheid met Nicole Smet van The Love Corporation, laat Dégradé een fragment zien uit de voorstelling Sylvia Plath & Ted Hughes – Van de vos en het paard dat wilde vliegen en laat choreograaf Donna Chittick zich voor een nieuwe dansreflectie inspireren door het gedicht Love Letter van Sylvia Plath.

   

  Zondagmiddag in Korzo Theater in Den Haag!

  29 oktober 2021 – Masterclass liefde & relaties   (m/v)

  Systemisch werk en (familie)opstellingen rond het thema liefde, relaties en seksualiteit. Inleiding door Nicole Smet en systemisch werk en opstellingen onder leiding van meesteropsteller Hilbrand Westra aan de hand van vragen van deelnemers (maximaal 16). Meer informatie?

  Vrijdag van 10 tot 17 uur bij de Vijverschie in Schipluiden (Rotterdam)

  13 november 2021 – systemische kijk op vreedzaam scheiden

  Workshop voor coaches waarin we een hele dag de diepte ingaan met systemisch werk en opstellingen rond de mogelijkheden en onmogelijkheden van vreedzame scheidingen en wat er voor nodig is om die als coach te begeleiden.

  Zaterdag van 10 tot 17 uur. Lokaal 68, Bilthoven,

  Vanaf 27 november : return to love – voor vrouwen met lef

  6-daags persoonlijk leiderschapsprogramma met systemisch werk & opstellingen, archetypen-onderzoek, meditatie en lichaamswerk in een groep met maximaal 10 vrouwen.

  Start op zaterdag 27 november 2021. Overige data in 2022: zaterdag 22 januari, 19 februari, 26 maart, 23 april en 18 juni. Meer informatie

  VOOR VROUWEN

  6 zaterdagen van 10 tot 17 uur in Den Haag

  28 november 2021 -liefdeskunst (m/v)

  Middagworkhop met systemisch werk en (familie)opstellingen onder leiding van Nicole Smet. We gaan in kleine groepen aan de slag met kleine opstellingen rond het thema liefde en relaties. En daarnaast is er ruimte voor de inbreng van persoonlijke vragen. (kleine groep max. 10 deelnemers).

  Zondagmiddag van 13.30 tot 17 uur in Den Haag

  Vanaf 8 december : divorce with love – sterker en liefdevoller na je scheiding

  5-daags persoonlijk leiderschapsprogramma met systemisch werk & opstellingen, meditatie en lichaamswerk in een groep met maximaal 10 vrouwen, die recent gescheiden zijn of ook na langere tijd nog moeite hebben om te ontspannen.

  Start op woensdag 8 december 2021. Daarna komen we bij elkaar op woensdag 19 januari, 23 maart en zondag 24 april en 26 juni 2022. Meer informatie

  VOOR VROUWEN

  Drie woensdagen en twee zondagen van 10 tot 17 uur in Den Haag

  EERdere events

   16 oktober 2021 – liefdeskunst (m/v)

   Middagworkhop met systemisch werk en (familie)opstellingen onder leiding van Nicole Smet. We gaan in kleine groepen aan de slag met kleine opstellingen over het thema liefde en relaties. En daarnaast is er ruimte voor de inbreng van persoonlijke vragen. (kleine groep max. 10 deelnemers).

    

   Zaterdagmiddag van 13.30 tot 17 uur in Den Haag

   4 september 2021 – scheiden is het probleem niet

   Workshop voor coaches tijdens het systemisch inspiratieweekend “Voetstappen in het Veld” in Zeist.  Meer informatie

   13 juni 2021 – masterclass liefde en relaties voor koppels

   Een middag systemisch werk en (familie)opstellingen rond het thema liefde, relaties en seksualiteit exclusief voor maximaal 5 koppels (Corona-proof). Meer informatie?

   24 april 2021 – liefde & relaties   

   Systemisch werk en (familie)opstellingen rond het thema liefde, relaties en seksualiteit onder leiding van meesteropsteller Hilbrand Westra. De inhoud van de dag wordt mede bepaald door de inbreng van de deelnemers (maximaal 14 – Corona-proof). Meer informatie?

   21 november 2020 – verbinden en ontbinden

   Systemisch werk en (familie)opstellingen onder leiding van systemisch coach en opsteller Nicole Smet. De inhoud van de dag wordt mede bepaald door de inbreng van de deelnemers (maximaal 10 – Corona-proof).

   9 april 2020 – liefde & relaties   

   Systemisch werk en (familie)opstellingen rond het thema liefde, relaties en seksualiteit onder leiding van meesteropsteller Hilbrand Westra. De inhoud van de dag wordt mede bepaald door de inbreng van de deelnemers (maximaal 14 – Corona-proof).

   Op de hoogte blijven?

   Altijd de nieuwste activiteiten eerst!